Η Εύα Καϊλή, ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής, στο πλαίσιο της καμπάνιας της για τις ερχόμενες Ευρωεκλογές, συνεχίζει κι αυτή την εβδομάδα τις δημόσιες εμφανίσεις της με συμμετοχή σε πολύ σημαντικές εκδηλώσεις.
Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 13 Μαΐου, στις 18:00, θα παρευρεθεί στην Αίγλη Ζαππείου, ως ομιλήτρια στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΜΚΟ «Ελληνική Παραγωγή-Συμβούλιο Βιομηχανιών για την Ανάπτυξη», σχετικά με τον ρόλο και τις προκλήσεις της Βιομηχανίας στην Εθνική και Ευρωπαϊκή Στρατηγική Ανάπτυξης. To ίδιο βράδυ θα παραστεί στην Παρουσίαση του προγράμματος του Παύλου Γερουλάνου στις 19:30 στο Πεδίο του Άρεως, ενώ στις 20:15 θα παραβρεθεί στην εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης Υμηττού-Δάφνης του Κινήματος Αλλαγής, με τον Μανώλη Όθωνα.

Την Τετάρτη 15 Μάϊου θα συνεχίσει την περιοδεία της με την νομαρχιακή του Κινήματος Αλλαγής Λυκόβρυσης - Πεύκης στις 19:00 στο δημαρχείο Πεύκης, ενώ αργότερα θα βρεθεί στην κεντρική εκδήλωση της Νομαρχιακής του Κινήματος Αλλαγής στα Άνω Λιόσια στις 20:00.

Στη συνέχεια, θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, όπου την Παρασκευή 17 Μαΐου, στις 11:00, στο Αμφιθέατρο ΕΚΕΤΑ, θα είναι ομιλήτρια στο συνέδριο με τίτλο «Η 4 η Βιομηχανική Επανάσταση στα Βαλκάνια: Δίκαιο και Τεχνολογία» του Ευρωπαϊκού Νομικού Παρατηρητηρίου για τις Νέες Τεχνολογίες (ΕLONTEch), που συνδιοργανώνει με το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΚΕΤΑ-ΙΠΤΗΛ) και τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, και θα αναφερθεί στις ευκαιρίες και προκλήσεις για την περιοχή των Βαλκανίων που αναδύονται από την ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών.

Την επόμενη ημέρα, Σάββατο 18 Μαΐου, στις 16:00, στο Dastart Café της Θεσσαλονίκης, θα βρίσκεται προσκεκλημένη της Greek Cryptocurrency Community και θα αναπτύξει τις απόψεις της για τα κρυπτονομίσματα και την τεχνολογία Blockchain.

Τέλος, την Κυριακή 19 Μαΐου, θα συμμετάσχει σε εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία των Ποντίων, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα