Αποκάλυψε τα Ψέματα του λαϊκιστή και γραφικού Μαριά η Εύα Καϊλή. «Ο Μαριάς έκαψε την ευκαιρία για αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων σε μια παράσταση που χειροκροτητές ήταν η Χρυσή Αυγή και ο Σύριζα».
«Τα ίδια Ψέματα είπε και για τις Πολεμικές Αποζημιώσεις! Έστειλα τότε αγωγή στον Καμμένο των ΑΝΕΛ, επικεφαλής του Μαριά».
Fake News by Mαριάς που υπονόμευσε την Εθνική Προσπάθεια.
Με αποδείξεις αποκάλυψε η Εύα Καϊλή, πως ο Μαριάς πούλησε πατριωτισμό, θυσιάζοντας την Εθνική προσπάθεια που ξεκίνησε για ένα Κοινό Ψήφισμα όλων των παρατάξεων, κατεβάζοντας εκτός Ημερησίας ένα πρόχειρο δικό του.
Λίγες εβδομάδες λοιπόν, έγινε ειδική εκδήλωση με πρόσκληση από την Εύα Καϊλή για την αναγνώριση της Γενοκτονίας Ποντίων Αρμενίων και Ασσυρίων στο Ευρωκοινοβούλιο, όπου και συντονίστηκε η προσπάθεια να γίνει Ευρωπαϊκή μέρα μνήμης η 19/5 για την Γενοκτονία.
Στα χνάρια του Ανδρέα Παπανδρέου που αναγνώρισε την Γενοκτονία των Ποντίων, μόνο μέσα από το ΠΑΣΟΚ μπορούσε άλλωστε να προχωρήσει με επιτυχία αυτή η προσπάθεια. Γκρέμισε τις προσπάθειες αυτές ο Μαριάς μήπως και διασωθεί με συκοφαντίες.
4 χρόνια πριν άλλωστε έφαγε μια αγωγή στο κεφάλι ο Καμμένος, επικεφαλής του Μαριά των ΑΝΕΛ, για τα ψέματα του ότι δεν ψήφισε η Εύα Καϊλή την επιστροφή των Γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων.
Καμία ψηφοφορία δεν έγινε ποτέ. Στην επιτροπή αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου ενημερώθηκε ο Μαριάς ότι δεν έχει αρμοδιότητα το Ευρωκοινοβούλιο.

Ο πανικός κάνει ζημιά όχι σε εμάς προσωπικά αλλά στην χώρα. Λυπάμαι που τόσα χρόνια δουλεύουμε στην νομοθεσία και κάποιοι με ψέματα καβαλάνε την προπαγάνδα και παρασιτοζωούν στην πολιτική ζωή του τόπου.