Στο Μοσχάτο στον "Καταρράκτη", βρέθηκε η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή.

Σε μια γεμάτη από κόσμο αίθουσα , προσκεκλημένη του ιδρύματος Friedrich Naumann Foundation for Freedom, η νυν ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφια του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στις επερχόμενες Ευρωεκλογές, μίλησε σε εκδήλωση με θέμα "Πόλη του μέλλοντος". Έκανε λόγο για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες πόλεις στο πλαίσιο των προοδευτικών δημοκρατιών, αναφέροντας ότι η επανάσταση και ο μετασχηματισμός του κόσμου θα ανατρέψει όσα γνωρίζαμε στην φύση των ανθρώπων, στα οικονομικά και περιβαλλοντικά δεδομένα που διαμορφώνονται και επηρεάζουν τις παραδοσιακές μορφές τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και στις μεγάλες ευκαιρίες και δυνατότητες της Ελλάδας στην νέα ψηφιακή εποχή, που μπορούν να της επιτρέψουν να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο. Ανέφερε και όσα πέτυχε για την Ελλάδα και το Μέλλον την πρώτη της θητεία στο Ευρωκοινοβούλιο και ανέφερε παραδείγματα από άλλες χώρες που καινοτομούν, όπως το κίνητρο για τον πολίτη να συμμετέχει στην κυκλική οικονομία ή τις δυνατότητες οι πολίτες να στηρίζουν έργα για τον τόπο τους με συμμετοχή και στην επένδυση αν το επιθυμούν αλλά και τις νέες ανατρεπτικές τεχνολογίες που απομακρύνουν τους μεσάζοντες και τις κρυφές χρεώσεις!

Στο πάνελ, εκτός της κυρίας Καϊλή, πήραν τον λόγο και οι κκ. Γ. Κρικρής, αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης και ο δημοτικός σύμβουλος Μοσχάτου Α. Σιώκας και φυσικά ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος του Alpha, κ. Βίκυ Χατζή και τίμησαν εξαιρετικοί επιχειρηματίες, μέχρι και ο κ. Συριανός της ελληνικής ζυθοποιίας Αταλάντης ΕΖΑ αλλά και από την Green Cola - που γίνεται με στέβια της Λαμίας - και άλλες σημαντικές προσπάθειες της παραγωγικής Ελλάδας, ενώ αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία πλήθους νέων ανθρώπων στην πρόσκληση του κ. Γραμμένου.